NUTRI — PEPTIDE / Krém s 10% kyselinou glykolovou
Kód: 11592Detailní popis produktu
Nutri - Peptide krém s 10% kyselinou glykolovou podporuje intenzivní regeneraci a zlepšuje texturu pleti. Krém obsahuje velké množství aktivních látek a má jemné exfoliační účinky. Pomáhá při hojení ranek, urychluje regenerační obnovující procesy a pleť během krátké doby získá zdravý a sjednocený vzhled a hladký povrch. Jedinečné složení aktivuje proces tvorby nového kolagenu a kyseliny hyaluronové. Kožní buňky získávají potřebnou energii k regeneraci poškození způsobeného oxidací a zánětlivými procesy. Pleť získává potřebné živiny a zůstává hydratovaná.
Použití: Nejprve si pleť vyčistěte jemným mycím gelem, osušte ji čistým a měkkým ručníkem. Naneste malé množství krému GIGI Nutri-Peptide 10% na obličej a krk a vmasírujte pohyby směrem nahoru. Dbejte na to, abyste se vyhnuli citlivé pokožce kolem očí a také místům s porušenou nebo podrážděnou pokožkou. Aplikaci zaměřte na oblasti obličeje, které vyžadují exfoliaci a obnovu.
Pokud s kyselinou glykolovou začínáte nebo máte citlivou pleť, doporučujeme zpočátku používat krém každý druhý večer nebo jednou za několik nocí. To umožní vaší pleti přizpůsobit se exfoliačním vlastnostem kyseliny glykolové.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Produkty |
|---|---|
| Objem: | 50 ml |
| Složení: | Water (Aqua), Glycolic Acid, Cyclopentasiloxane, Propariediol, Isononyl Isononanoate, Cetyl Alcohol, Dimethyl Isosorbide, Steareth2-, , Dimethicone, Squalane, Ethoxydiglycol, Steareth2I-, PEG100- St ea ra te, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Polyacrylate Crosspolymer6-, , Fragrance (Parfum), Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Chlorphenesin, Allantoin, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Glycerin, t-Butyl Alcohol, Geraniol, Linalool. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
